topicon1

+45 56 56 50 66

 

topicon2

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

banner1

Om PELA Tooling A/S

PELA Tooling A/S blev etableret i foråret 2000 på baggrund af mange års erfaring indenfor udvikling og produktion.

firmaprofil1

Vision

Vores vision er et kontinuerligt samarbejde med kunden, samt være en væsentlig del af deres forretning. Vi arbejder målrettet på at udvikle og skabe produkter sammen med vores kunder som skaber værdi for deres forretning.

Pela Tooling har igennem mange år leveret kvalitet til vores kunder, sammen med den fornødne tryghed der kræves i et samarbejde. Vi har god erfaring med at samarbejde med virksomheder som deres innovationsteam, der kan rådgive og sparre indenfor fremstilling af prototyper m.m.

Hvem er vi

Pela Tooling er en familieejet virksomhed med en række værdier vi sætter meget højt. Noget af det vigtigste vi kan gøre for vores kunder er at tilføje værdi til deres foretagende. Dette opnår vi igennem et langt og stabilt samarbejde. Vi har også haft mange fortrolighedsaftaler med vores kunder igennem årene.

Vi har igennem årene udviklet kompetenceniveauet, samt holder vores personale løbende ajour med den nyeste teknologi indenfor værktøjsfremstilling, bearbejdning med CAD/CAM og CNC, fixturopbygning og presning. På denne måde sørger vi for hele tiden at holde firmaet fremtidssikret.

Se vores maskiner

Hos PELA Tooling har vi et stort sortiment af maskiner til at klare selv de sværeste opgaver.
Klik ind og se dem under fanen Maskinparken.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring hvad vi tilbyder, eller ønsker du et tilbud, er du velkommen til at ringe til os.

+45 56 56 50 66

Fortrolighed

Når man er så tæt og har tillid til at man ikke videregiver information til konkurrende virksomheder har man et solidt samarbejde. Dette gør også at man behøver at takke nej tak til et samarbejde pga. usikkerhed.

Vi har som virksomhed valgt at have et meget stærkt fortrolighedsforhold med vores kunder. Det er meget vigtigt for os at kunderne tør at komme til os med evt. ønsker og idéer til prototyper.