topicon1

+45 56 56 50 66

 

topicon2

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

banner6

Forretningsområder

Hos Pela Tooling A/S har vi mange kompetencer og områder vi opererer på. Her kan du læse om 3 af vores stærkeste kompetencer.

forretning1

Procesindustri

Pela Tooling har en stærk position inden for den traditionelle procesindustri. Dette er et af grundlagene for vores forretning og en forudsætning for vores ekspansion og succes. Hvis kunden ønsker det, sørger vi for at være involveret i alle faser af projektet, fra start til slut.

Miljøteknologier

Vi fastsætter frivilligt høje mål for vores miljøansvar. Vi fremmer innovation inden for teknologi og inden for den måde, vi driver virksomhed på. I virksomheden følger vi en strategi, der går ud på at fremstille dele til firmaer der arbejder med miljøforbedrende produkter.

Offshore

Vi har hos Pela Tooling A/S oplevet en markant stigning i antallet af offshorerelaterede projekter de seneste år. Vi mener det er vigtigt aldrig at undervudere de forskellige muligheder der findes inden for produktion og derfor producerer vi også i forskellige materialer der passer til kundens ønske / specifikationer.

Innovationsteam

Vi kan hos Pela Tooling A/S også fungere som innovationsteam. Vores passion og nysgerrighed har altid drevet os fremad, og det er netop denne styrke vi bruger når vi samarbejder med vores kunder.

Stålringen

Vi er medlem af Stålringen for at bevise vores interesse for faget og lysten til at dele vores viden.

Læs mere om Stålringen her

staal

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring hvad vi tilbyder, eller ønsker du et tilbud, er du velkommen til at ringe til os.

+45 56 56 50 66